Trappen en ladders

Wie op een trap of ladder klimt, vertrouwt op de structurele integriteit van deze trap of ladder. Hij geeft zich over aan de stabiliteit en verwacht dat de ladder stevig genoeg is om te beklimmen.

Waar ladders vroeger vaak van hout waren en kraakten voordat ze het begaven, zijn de meeste ladders tegenwoordig van aluminium. Metalen trappen en ladders kunnen het bij verkeerd gebruik of beschadigingen zonder waarschuwing begeven.

Uw klanten zijn als werkgever verantwoordelijk voor een periodieke inspectie van hunklimmateriaal en bieden zo een veilige werkomgeving aan hun medewerkers.

Oplevering

IRP Testing keurt trappen en ladders altijd volgens de geldende normering en levert deze digitaal op.

In dit afleverpakket bevinden zich:

  • Bulkcertificaat
  • Testcertificaten compleet (goedkeur en afkeur per trap of ladder)
  • Testcertificaten afkeur (1 certificaat per trap of ladder)
  • Testcertificaten goedkeur (1 certificaat per trap of ladder)

Indien gewenst kan IRP Testing ook de keuring in een .GAR bestand, .CSV bestand of .XLSX bestand aanleveren.

Alle certificaten kunnen voorzien worden van uw logo, handtekening en huisstijl.

IRP Testing is in dit geval volledig onzichtbaar.

Indien u de certificaten liever door IRP Testing laat ondertekenen in het kader van verantwoordelijkheid dan is dit geen enkel probleem.

Werkwijze

IRP Testing ondersteunt u bij het maken van passende offertes voor uw klanten. We hebben vooraf overleg en zorgen ervoor dat de verwachtingen van uw klanten goed gemanaged worden.

Bij acceptatie zal onze planning uit uw naam contact opnemen met de klant om te vragen wanneer de keurmeester welkom is voor het uitvoeren van de keuringen. Vaak zal dit in combinatie gebeuren met de keuring van de elektrische arbeidsmiddelen en rolsteigers.

Na afronding zullen alle certificaten aan u verstuurd worden waarna u deze persoonlijk kunt afleveren bij uw klanten.

Wat kan IRP Testing voor u betekenen?

De opleiding wordt meerdere keren per jaar gegeven. In-company behoort tot de mogelijkheden. Geïnteresseerd in een opleiding tot EHBO-instructeur bij één van de grootste opleidingscentra van instructeurs in de branche? Neem contact op!