Keuring en inspectie

Algemene informatie

Keuring en inspectie is een breed vakgebied. Diverse materialen dienen gekeurd, geïnspecteerd of onderhouden te worden na schade en/of op periodieke basis.

In sommige gevallen is een keuring wettelijk verplicht en is de termijn ook vastgelegd in de betreffende wet- en regelgeving. In andere gevallen vindt een keuring enkel plaats vóórdat het product op de markt gebracht wordt. In weer andere gevallen is de inspectietermijn afhankelijk van het gebruiksdoel en de risicoanalyse.

IRP heeft verregaande ervaring in deze diverse disciplines met een uitgebreid team van keurmeesters en veiligheidskundigen.

BHV-opleider

U bent (BHV-)opleider. Vanuit deze expertise krijgt u vaak vragen over veiligheid, keuring, inspectie en andere verwante vragen. U wilt uw klanten optimaal ondersteunen door ze compleet te ontzorgen. Dit doet u met een totaalpakket, maar u heeft geen keurmeesters in dienst.

IRP helpt u uit de brand. Uit uw naam kunnen wij als uw “vaste collega” deze werkzaamheden verzorgen.

Veiligheidskundigen

Als veiligheidskundige heeft u wellicht klanten waar u compleet verantwoordelijk bent voor het veiligheidsbeleid. Vanuit die rol zorgt u, wellicht met een externe partij, voor de keuring en inspectie.

Deze externe partij heeft een commerciële afdeling met saleskosten. U niet, u zit immers al bij de klant maar heeft geen keurmeesters en inspecteurs. Door deze in te huren bij IRP maakt u uw dienstverlening compleet en kunt u het totaalplaatje bieden. De saleskosten die u bespaart zijn uw marge.

Keurmeester brandblussers

U keurt de brandblussers bij uw klanten. Zij vragen vervolgens waar de overige middelen gekeurd dienen te worden. Daar kunt u een opleiding voor doen, maar dan dient u opleidingen te volgen voor alle takken van sport en bent u € 10.000 verder voor alle meetapparatuur.

Waarom huurt u dan geen keurmeesters in die op projectbasis in uw bus naar de klant rijden en compleet vanuit uw organisatie gaan keuren?

En de rapportage? Die voegt u in uw CRM in en de klant heeft een gesmeerde dienstverlening.

Wat kan IRP Testing voor u betekenen?

Maak kennis met onze dienstverlening en plan een afspraak.

Wij kunnen u in veel manieren ondersteunen.

Het belangrijkste voor IRP is dat wij als uw organisatie optreden. Neem daarom contact met ons op om te bespreken hoe onze keurmeesters vanuit uw bedrijf op dienen te treden!