Veiligheidskunde

Veiligheidskunde is een vak. Ieder bedrijf heeft in meer of mindere mate behoefte aan advies en ondersteuning op gebied van veiligheid. Ook uw klanten.

Met de dienstverlening van IRP Testing bent u in staat veiligheidskundige ondersteuning te bieden aan uw klant. IRP treed op als uw collega.

Werkwijze

U kunt de diensten van IRP Testing op twee manieren inzetten bij uw klant:

  1. Ontzorgd
    Wij maken na overleg een offerte voor uw klant, we gebruiken uw logo en communiceren uw adviesverkoopprijzen.U bepaalt de prijs, ons tarief blijft gelijk. Meer of minder marge maken is daarom geen enkel probleem
  2. Uurbasis
    Ook kunt u onze diensten op uurbasis inzetten. Wij rekenen in zulke gevallen enkel de gewerkte uren. Het projectrisico legt u door naar uw klant of neemt u zelf. Dit is geheel aan u.

Wie is er verantwoordelijk?

In vrijwel alle gevallen is de werkgever verantwoordelijk. Vergelijk dit met een accountant: hoewel uw accountant gecertificeerd is en zijn werk naar eer en geweten doet, tekent een bedrijf zelf voor de cijfers en is dus altijd eindverantwoordelijk.

Alle verantwoordelijkheden die wél bij u als uitvoerder liggen, zoals de toetsing van een RI&E, legt u vanzelfsprekend door naar ons.

Waarom IRP Testing?

  • Wij voeren uit uw naam opdrachten uit bij uw klanten.
  • We ondersteunen bij het opstellen van offertes.
  • We begeleiden u van begin tot eind van de opdracht.
  • U wordt volledig ontzorgd in de uitvoering.

U bepaalt in welke mate wij ondersteunen, waarbij één punt centraal staat: U bent het aanspreekpunt voor uw klant, wij zijn uw collega.

Wat kan IRP Testing voor u betekenen?

Namens uw bedrijf kan IRP Testing vele werkzaamheden uitvoeren.

Enkele voorbeelden: