Certificatie en normering

Ieder bedrijf heeft vroeg of laat behoefte aan advies en ondersteuning op het gebied van certificatie en normering. Ook uw klanten.

Normering en certificering zijn ons vak. Met de dienstverlening van IRP Testing bent u in staat uw klant te ondersteunen op het gebied van certificatie. IRP treedt op als uw collega.

Normeringen zijn nationaal, Europees of zelfs internationaal bepaald. Denk bijvoorbeeld aan een CE-markering, machineveiligheid of een kwaliteitssysteem. Normen bieden structuur en een standaard om naartoe te werken. Voor bedrijven die er niet dagelijks mee bezig zijn, kan het echter al snel onoverzichtelijk worden.

IRP Testing is in dat geval uw partner. Veel van onze werkzaamheden zijn gebaseerd op normen en richtlijnen. Wij weten hierin onze weg te vinden. We ondersteunen u en uw klanten daarbij graag.

Werkwijze

U kunt de diensten van IRP Testing op twee manieren inzetten bij uw klant:

 1. Ontzorgd
  Wij maken na overleg een offerte voor uw klant, we gebruiken uw logo en communiceren uw adviesverkoopprijzen.U bepaalt de prijs, ons tarief blijft gelijk. Meer of minder marge maken is daarom geen enkel probleem
 2. Uurbasis
  Ook kunt u onze diensten op uurbasis inzetten. Wij rekenen in zulke gevallen enkel de gewerkte uren. Het projectrisico legt u door naar uw klant of neemt u zelf. Dit is geheel aan u.
 3. Trajectbasis
  Een trajectbasis is in veel gevallen het beste. Een certificeringstraject is niet zomaar ‘een klus’. Het kan, als het niet goed uitgevoerd wordt, een ingrijpende wijziging betekenen binnen de organisatie van uw klant. Indien goed uitgevoerd is dit echter een geleidelijk proces dat intern breed gedragen zal worden.

Waarom IRP Testing?

 • Wij voeren in uw naam opdrachten uit bij uw klanten.
 • Wij ondersteunen bij het opstellen van offertes.
 • Wij begeleiden u van begin tot eind tijdens de opdracht.
 • U wordt volledig ontzorgd in de uitvoering.

 

U bepaalt in welke mate wij ondersteunen. Hierbij staat één punt centraal: U bent het aanspreekpunt voor uw klant, wij zijn uw collega.

Wat kan IRP Testing voor u betekenen?

Namens uw bedrijf kan IRP Testing veel werkzaamheden uitvoeren.

Enkele voorbeelden binnen ons vakgebied zijn;

 • ISO 9001 [ LINK ]
 • VCA [ LINK ]
 • ISO 17014
 • NEN-EN-ISO 13814
 • NEN-EN 1176

De kennis en expertise van IRP is het snel eigen maken van normen. Alle vaak voorkomende normen zijn we natuurlijk zeer bekend mee.

Maar heeft u een zeldzame norm die toegepast dient te worden?

Daag ons uit en ontdek hoe snel wij normeringen kunnen beheersen en gebruiken bij de ondersteuning van uw klant.