Veiligheid en certificatie

Algemene informatie

Veiligheid en certificatie is een breed vakgebied. Diverse zaken kunnen bij uw klanten naar boven komen zoals bijvoorbeeld een ISO certificering, VCA, gevaarlijke stoffen of wellicht luchtvaartbeveiliging.

In veel gevallen zijn zaken wettelijk verplicht en is dit ook vastgelegd in de betreffende wet- en regelgeving. In andere gevallen vindt een certificering enkel plaats op verzoek van een van de klanten van uw klant. In beide gevallen dient het goed te gebeuren en zijn uw klanten dagen bezig zichzelf deze stof eigen te maken.

IRP heeft verregaande ervaring in deze diverse disciplines met een uitgebreid team van veiligheidskundigen en adviseurs. Zij kunnen namens u pragmatisch zaken aanpakken.

Uitzendbureaus

Als uitzendbureau bent u wettelijk verplicht de RI&E op te vragen. Deze RI&E geeft een kijkje in de “to do list” van uw klant. U kunt deze punten aanpakken en daarmee de locatie van uw klanten veilig maken voor de vaste medewerkers en uw uitzendkrachten.

Door gebruik te maken van de diensten van IRP kunt u dit bij uw klanten aanbieden op een wijze die hen ontzorgt. U bent en blijft het aanspreekpunt. Wij zijn uw collega.

BHV-opleider

U bent (BHV-)opleider. Vanuit deze expertise krijgt u vaak vragen over veiligheid, keuring, inspectie en andere verwante vragen. U wilt uw klanten optimaal ondersteunen door ze compleet te ontzorgen. Dit doet u met een totaalpakket, maar u heeft geen keurmeesters in dienst.

IRP helpt u uit de brand. Uit uw naam kunnen wij als uw “vaste collega” deze werkzaamheden verzorgen.

Veiligheidskundigen

Als veiligheidskundige heeft u wellicht klanten waar u compleet verantwoordelijk bent voor het veiligheidsbeleid. Vanuit die rol zorgt u, wellicht met een externe partij, voor de keuring en inspectie.

Deze externe partij heeft een commerciële afdeling met saleskosten. U niet, u zit immers al bij de klant maar heeft geen keurmeesters en inspecteurs. Door deze in te huren bij IRP maakt u uw dienstverlening compleet en kunt u het totaalplaatje bieden. De saleskosten die u bespaart zijn uw marge.

Wat kan IRP Testing voor u betekenen?

Maak kennis met onze dienstverlening en plan een afspraak.

Wij kunnen u in veel manieren ondersteunen.

Het belangrijkste voor IRP is dat wij als uw organisatie optreden. Neem daarom contact met ons op om te bespreken hoe onze keurmeesters vanuit uw bedrijf op dienen te treden!